John T. Lauridsen, Krig, købmænd og kongemagt - og andre 1600-tals studier. Danish Humanist Texts and Studies, 20. (Museum Tusculanums forlag, 1999). 336 s., 275 kr. - Poulsen, Bjøm (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-