Vagn Oluf Nielsen: Ungdom og Historie i Danmark. (Institut for Humanistiske Fag, Danmarks Lærerhøjskole, 1998). 155 s. Magne Angvik og Vagn Oluf Nielsen (red.): Ungdom og Historie i Norden. (Fagbokforlaget, Bergen-Sandviken, 1999). 228 s, 295 NOK. - Henning Work, Hans (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-