Erik Gøbel: De styrede rigerne. Embedsmændene i den dansk-norske civile centraladministration 1660-1814. (Odense Universitetsforlag, 2000). 270 s., 250 kr. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-