Lars N. Henningsen, Jørgen Kühl og Martin Klatt: SSW: dansksindet politik i Sydslesvig 1945-1998. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, i kommission hos Padborg Boghandel, 1998). 493 s., 298 kr. - Vollertsen, Nils (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-