Erik Gøbel (red.): NOREG. Tværregistratur over norgesrelevant materiale i Rigsarkivet i København. (Rigsarkivet, København og Riksarkivet, Oslo, 2000). 309 s., lOOkr. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-