David Favrholdt, Pia Grüner og Flemming Lundgreen-Nielsen (red.): Som kongerne bød. Fra trelleborge til enevælde. Festskrift til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i anledning af tresårsdagen 16. april 2000. - T. Lauridsen, John (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
David Favrholdt, Pia Grüner og Flemming Lundgreen-Nielsen (red.): Som kongerne bød. Fra trelleborge til enevælde. Festskrift til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i anledning af tresårsdagen 16. april 2000. (Det kongelige Danske Videnskabernes Selskab, C.A. Reitzels Forlag, 2000). 216 s., 288 kr.