Jørgen Kreutzmann (udg.): Når retsind fører ordet. Mathias Mygind - En sønderjyde i 1. Verdenskrig. Dokumentarroman fra Østfronten baseret på breve og dagbøger. (Odense Uni- versitetsforlag, 1999). 274 s., 250 kr. - A. Jacobsen, Hans (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-