Benedicte Fonnesbech-Wulff, Bo Fritzboger, Kurt Villads Jensen, Michael Kraemmer og Martin Palsgaard: Hellere Fanden selv end Erik på tronen! Konflikten mellem Jens Grand og Erik Menved 1294-1302. (Odense Universitetsforlag, 1999). 260 s., 225 kr. - K. Nielsen, Torben (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
Benedicte Fonnesbech-Wulff, Bo Fritzboger, Kurt Villads Jensen, Michael Kraemmer og Martin Palsgaard: Hellere Fanden selv end Erik på tronen! Konflikten mellem Jens Grand og Erik Menved 1294-1302. En oversættelse af procesakterne med indledning og suppleret med andre kilder. (Odense Universitetsforlag, 1999). 260 s., 225 kr.