Niels Thomsen: Hovedstrømninger 1870-1914. Idélandskabet under dansk kultur, politik og hverdagsliv. (Odense Universitetsforlag, 1998). 1915., 250 kr. - Fink, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-