Knud Knudsen: Arbejdskonflikternes historie i Danmark. Arbejdskampe og arbejderbevægelse 1870-1940. Selskabet for Forskning i Arbejderbevægelsens Histories skriftserie nr. 41. (Selskabet for Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, 1999). 384 s., 325 kr. - Finn Christiansen, Niels (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-