Tor Weidling: Adelsøkonomi i Norge fra reformasjonstiden og fram mot 1660. (Scandinavian University Press/Universitetsforlaget, Oslo, 1998). 652 s., 570 NOK. - Porskrog Rasmussen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-