Per Karlsson, Jørgen Vogelius og Eva Tønnesen: Roskilde Bys Historie, bind 3: 1850-1970. (Historisk Samfund for Roskilde Amt, Roskilde Museums Forlag, 1998). 410 s., 650 kr. for bind 2 og 3 (sælges kun samlet). - Porskær Poulsen, Poul (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-