Verner Bruhn og Poul Holm under medvirken af Niels Wium Olesen: »Havneby og storkommune«, Esbjergs Historie, 3: 1910-1998. (Rosendahls Forlag, 1998). 328 s., 325 kr. - Furdal, Kim (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-