Alan Hjorth Rasmussen: Tand for tunge. Modstandskamp i Gundsø 1940-45. Intelligence Service i Danmark 1941-45. (Fjordmuseet, 1998). 208 s., 205 kr. - Bundgård Christensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-