Karl Nielsen: Verden set fra Vesterbølle. Laurids Axelsen, Præst i Vesterbølle og Østerbølle 1681-1717. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1998). 162 s., 175 kr. - Henrik Appel, Hans (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-