Gunnar Solvang: Husmandsliv under afvikling. Udvikling og forandring i et sønderjysk landbosamfund 1975-2000 hovedvægt på de nye tilflyttere. (Landbohistorisk Selskab og Historisk Samfund for Als og Sundeved, 1999). 404 s., 278 kr. - Lind Haase Svendsen, Gunnar (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-