H. Hertzum-Larsen (udg.): Kongens Retterting. Register til Herredagsdomme 1616-1650. (Hertzums Forlag, 1996). 250 s., 210 kr. H. Hertzum-Larsen (udg.): Jyske domme og dokumenter 1440-1700. (Hertzums forlag, 1998). 574 s., 280 kr. - Chr: V. Johansen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-