Kenn Tarbensen: Århus og Junigrundloven. Politiske læreår og fjendtlige besættelser i midten af 1800-tallet. (Århus Byhistoriske Udvalg, 1999). 90s. - Bregnsbo, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-