Linda Oja (red.): Vägen till Blåkulla. Nya perspektiv på de stora svenska häxprocesserna. Opuscula Historica Upsaliensia, 18. (Historiska Institutionen vid Uppsala Universitet, 1997). 122 s., 70SEK. - Chr. V. Johansen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-