Erik Nørr og Karl Peder Pedersen (red.): På embeds vegne. Kilder til dansk forvaltningshistorie 1750-1920. forvaltning, samfund. Studie 9. (Selskabet til Udgivelse af Kilder til dansk Historie i samarbejde med Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1998). - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Erik Nørr og Karl Peder Pedersen (red.): På embeds vegne. Kilder til dansk forvaltningshistorie 1750-1920. forvaltning, samfund. Studie 9. (Selskabet til Udgivelse af Kilder til dansk Historie i samarbejde med Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1998). 463 s., 275 kr.