Johan Engström og Ole L. Frantzen (red.): Øresunds strategiske wile i et historisk perspektiv. Dansk-svensk symposium 3-7 juni 1996. (Tøjhusmuseet m.fl., 1998). 196 s., 200 kr. - H. Andersen, Dan (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-