Anders Monrad Møller: Dansk søfartshistorie, bind IV: Med korn og kul 1814-1870. Anders Monrad Møller, Henrik Dethlefsen og Hans Chr. Johansen: Dansk søfarts historie, bind V: Sejl og damp 1870-1920. Red. Ole Feldbæk m.fl. (Gyldendal, 1998). - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Anders Monrad Møller: Dansk søfartshistorie, bind IV: Med korn og kul 1814-1870. Red. Ole Feldbæk m.fl. (Gyldendal, 1998). 256 s., 250 kr. Anders Monrad Møller, Henrik Dethlefsen og Hans Chr. Johansen: Dansk søfarts historie, bind V: Sejl og damp 1870-1920. Red. Ole Feldbæk m.fl. (Gyldendal, 1998), 268 s., 250 kr.