Karsten Kjer Michaelsen: Danskerne på prærien. En beretning om Dannebrog, Dannevirke og Nysted i Howard County, Nebraska, USA. (Odense Bys Museer og Odense Universitetsforlag, 1997). 155 s., 150 kr. - Brøndal, Jørn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-