Jens Engberg: Det Kongelige Teater i 250 år. Til hver mands nytte, I-II, 2. udg. (Frydenlund, 1998. Holger Dyrbye, Jørgen Thomsen og Johnny Wøllekær: I kunsten kan livet kendes. Odense Teater i 200 år. (Odense Teater, 1996. - Langsted, Jørn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Jens Engberg: Det Kongelige Teater i 250 år. Til hver mands nytte, I-II, 2. udg. (Frydenlund, 1998). 575 + 573 s., 298 kr. Holger Dyrbye, Jørgen Thomsen og Johnny Wøllekær: I kunsten kan livet kendes. Odense Teater i 200 år. (Odense Teater, 1996). 400 s., 199 kr.