Claus Bundgård Christensen, Niels Bo Poulsen og Peter Scharff Smith: Under Hagekors og Dannebrog. Danskere i Waffen-SS. (Aschehoug, 1998). 521 s., 299 kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-