Vagn Jensen: Billeder af Holmes historie. (Aarhus Universitetsforlag, 1998). 48 s., 118 kr. Poul Larsen: Billeder af Brabrands historie (Aarhus Universitetsforlag, 1998). 48 s., 118 kr. - Christiansen, Svend-Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-