Stine Wiell: Flensborgsamlingen 1852-1864 og dens skæbne. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Flensborg, 1997). 344 s., 268 kr. - Kühl, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-