Harry Haue, Erik Nørr og Vagn Skovgaard-Petersen: Kvalitetens Vogter. Statens tilsyn med gymnasieskolerne 1848-1998. (Undervisningsministeriet, 1998). 477 s. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-