Poul Lindegård Hjorth og Marita Akhøj Nielsen - under medvirken af Ingelise Nielsen (udg.): Leonora Christinas Jammers Minde. En diplomatarisk udgave. (C.A. Reitzels Forlag, 1998). 78 + 286 s., 450 kr. - Dahlerup, Troels (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-