Kim Furdal: Foreningsarkiver fra Sønderjyllands Amt og Sydslesvig, I-II. 1998. David Davidsen og Erik Nørr: Håndværkeruddannelserne i København. Registratur over Københavns tekniske Skoles arkiv 1843 - ca. 1998. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Kim Furdal: Foreningsarkiver fra Sønderjyllands Amt og Sydslesvig, I-II. (Lokalhistoriske Arkiver og Samlinger i Sønderjylland og Institut for Sønderjysk Lokalhistorie, 1998). 171+558 s. David Davidsen og Erik Nørr: Håndværkeruddannelserne i København. Registratur over Københavns tekniske Skoles arkiv 1843 - ca. 1998. (Københavns tekniske Skole og Landsarkivet for Sjælland, 1998). 126 s., 100 kr.