Karl-Johann Hemmersam, Marianne Poulsen og Torben Weinreich: Historien Fortalt - historiebøger i folkeskole og gymnasium. (Roskilde Universitetsforlag, 1998). 262 s., 185 kr. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-