John T. Lauridsen (red.): Det illegale Land og Folk og andre publikationer fra Danmarks Kommunistiske Parti, januar 1945 - 5. maj 1945. (Det kongelige Bibliotek, 1997). 105 s. - Skov Kristensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-