Claus Bjørn: 1848. Borgerkrig og revolution. (Gyldendal, 1998). Claus Bjørn (red.): 1848 - det mærkelige år. (Museum Tusculanums Forlag, 1998). Axel Johnsen (red.): 1848-50 - Med Gud! For Konge og Fødeland! - Für Freiheit und Einheit!, 1998. - Busck, Steen (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Claus Bjørn: 1848. Borgerkrig og revolution. (Gyldendal, 1998). 268 s., 348 kr. Claus Bjørn (red.): 1848 - det mærkelige år. (Museum Tusculanums Forlag, 1998). 210 s., 198 kr. Axel Johnsen (red.): 1848-50 - Med Gud! For Konge og Fødeland! - Für Freiheit und Einheit! (Museet på Sønderborg Slot, Museumsberg Flensburg og Museet på Koldinghus, 1998). 72 s., 68 kr.