Erik Gøbel og Knut Sprauten: Kommenteret bibliografi til dansk-norsk historie 1536-1814 især vedrørende centraladministrationen. (Rigsarkivet, København og Riksarkivet, Oslo, 1997). 282 s., 200 kr. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-