Kolbjørn Skaare: Norges Mynthistorie. Mynter og utmyntning i 1000 år. Pengesedler i 300 år. Numismatik i Norge, 1-2. (Universitetsforlaget, Oslo, 1995). 348 + 276 s., 398 Nkr. pr. bind. - Poulsen, Bjørn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-