Kurt Jacobsen: Den røde tråd. Det Store Nordiske Telegraf-Selskabs storpolitiske spil efter den russiske revolution. (Gyldendal, 1997). 223 s., 248 kr. - Jensen, Bent (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-