Vilh. Holst: Felttogene 1848, 1849 og 1850. Mogens Weitemeyer (udg.): Breve mellem front og hjem 1864. Knud Rasmussen: General de Meza og Den Dansk-Tyske Krig 1864. John Christensen og Henrik Stevnsborg: 1864. Fra helstat til nationalstat. - Schultz Hansen, Hans (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
Vilh. Holst: Felttogene 1848, 1849 og 1850. Med et forord af Ebbe Kløvedal Reich. (Strandberg, 1998). 240 s., 240 kr. Mogens Weitemeyer (udg.): Breve mellem front og hjem 1864. (Museum Tusculanums Forlag, 1995). 128 s., 169 kr. Knud Rasmussen: General de Meza og Den Dansk-Tyske Krig 1864. (Odense Universitetsforlag, 1997). 148 s., 175 kr. John Christensen og Henrik Stevnsborg: 1864. Fra helstat til nationalstat. (Emil, 1998). 119 s.