Henrik Wilhjelm: De store opdragere. Grønlands seminarier i det 19. rhundrede. grønlandske Selskabs skrifter XXXIII. (Det grønlandskeSelskab, 1997). 413 s., 190 kr. - Redaktionen, - (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-