Claes Gejrot: Vadstenadiariet. Latinsk text med överscättning och kommentarer. Kungliga Samfundet för utgivande av handskrifter rörande Skandinaviens historia, nr 19. (Gotab, 1996). 548 s. - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-