Søren Kolstrup: Velfærdsstatens rødder.Fra kommunesocialisme til folkepension. SFAH skriftserie nr. 38. (Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, 1997). 496 s., 400 kr. - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-