Henrik Lerdam: Danske len og lensmænd 1370-1443. (Skrifter udgivet af Institut for historie ved Københavns universitet, bd. 18). (Museum Tusculanums Forlag, 1996). 171 s. - Bøgh, Anders (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-