Jens Rasmussen og Anne Riising (udg.): Biskop Jacob Madsens visitatsbog 1588-1604. Red. Finn Stendal Pedersen. (Udgiverselskabet for Historisk Samfund for Fyns Stift, 1995). 420 s. - Thomassen, Jesper (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-