Danmarks Kirker. Ribe amt: Farup, Hjortlund, Kalvslund og Obbekær. Danmarks Kirker. Århus amt: Nørre Snede, Hampen, Klovborg og Linnerup. Danmarks Kirker. Århus amt: Hammer, Åle og Tørring. Danmarks Kirker. Århus amt: Østbirk, Yding og Ovsted. 1997. - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Danmarks Kirker. Ribe amt, hefte 32: Kirkerne i Farup, Hjortlund, Kalvslund og Obbekær. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1996). 120 s., 132 kr. (indb.), HOkr. (hft.). Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 45: Kirkerne i Nørre Snede, Hampen, Klovborg og Linnerup. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1995). 116 s., 110 kr. Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 46: Kirkerne i Hammer, Åle og Tørring. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1996). 100s., 110 kr. Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 47: Kirkerne i Østbirk, Yding og Ovsted. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1997). 152 s., 110 kr.