Danmarks Kirker. Holbæk amt: i Kalundborg. 1996. Danmarks Kirker. Holbæk amt: Nykøbing kirke og sindssygehospitalets kirke (Amtshospitalet) Nykøbing. 1996. - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Danmarks Kirker. Holbæk amt, hefte 29-31: i Kalundborg. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1996). 330 s., 225 kr. (indb.), 190 kr. (hft.). Danmarks Kirker. Holbæk amt, hefte 32: Nykøbing kirke og sindssygehospitalets kirke (Amtshospitalet) Nykøbing. (Nationalmuseet/Poul Kristensen, 1996). 75 s., 132 kr. (indb.), 110 kr. (hft.).