Harald Jørgensen: Fra Christiansborg til Amalienborg. En begivenhedsrig periode i den danske hofforvaltnings historie 1784-1808. (Poul Kristensen, 1996). 399 s., 350 kr. - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-