Lars N. Henningsen: Kirke og folk i grænselandet - Dansk Kirke i Sydslesvig 1921-1996. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, 1996). 310 s., 198 kr. - C. Lyby, Thorkild (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-