Johannes Rosendahl: Dagværk og Natarbejde. Folkeoplysning og modstandskamp. Ved R. Andersen og O. Wivel. 1995. Poul Nyboe Andersen: Frihed det bedste guld. Johannes Rosendahls liv i højskole og modstandskamp. 1996. - Skov Kristensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Johannes Rosendahl: Dagværk og Natarbejde. Folkeoplysning og modstandskamp. Ved Richard Andersen og Ole Wivel. (Poul Kristensen, 1995). 172 s., 240 kr. Poul Nyboe Andersen: Frihed det bedste guld. Johannes Rosendahls liv i højskole og modstandskamp. (Odense Universitetsforlag, 1996). 293 s., 225 kr.