Bjørn Kullmann og Steen Ousager: Brasilianske forbindelser. Dansk virke i Brasilien gennem 400 år. 1-2. (Odense Universitetsforlag, 1996). 588 s., 400 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-