De Hansborgske Domme 1545-1578. Ved Emilie Andersen samt A. Andersen, Troels Fink og Peter Kr. Iversen. (Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie, 1994). Bd. I-III. 1400 s. - J. V. Jespersen, Knud (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-