Hans Michelsen: Peder Sørensen - en præst og hans bøger. En bog- og bibliotekshistorisk undersøgelse. Udgivet af Roskilde Stiftsblad. (Forlaget Kolorit, 1995). 263 s. - Bach-Nielsen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-